Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

250 גרם שקדים
300 גרם אבקת סוכר
1 קורט קרדמון (הל)
1 קורט ציפורן טחון
1 קורט זנגויל
2 חלמונים
אובלדים
50 גרם שוקולד

25 יחידות .כ"א 125 קלוריות .

לערבב שקדים טחונים דק , אבקת סוכר , תבלינים וחלבונים .
ללוש את הבצק על מעט סוכר שפיזרנו .
לרדד את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ .
למרוח מעט מים על הבצק וללחוץ על הבצק את האובלדים .
להפוך כשהאובלדים כלפי מטה .
לחתוך לרצועות ברוחב 2 וחצי ס"מ .
להניח בתבנית ולאפות בטמפרטורה של 150 מעלות כ-20 דקות .
כשהתקררו הרצועות לטבול את קצותיהן בשוקולד מומס .