Share with:


חלבי

אופן הכנה

לכל ‏אוהבי את השוקולד כמוני והפעם עוגיות אלפחורס‏ שוקולד. אני לא יכולה להגיד לכם ‏כמה שזה טעים תכינו תגידו לי כמה טעים ‏לא כל יום מקבלים מתכון כזה

מתכון סיגלית ימין
כוס ‏אוניברסלית

מצרכים
‏200 גרם חמאה ‏/
או מחמאה מומסת
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
‏כוס וחצי קמח
שני כוסות כוסות קורנפלור
‏אחד אבקת אפיה
‏כפית תמצית
וניל
‏שני כפות קקאו גדושות ‏קצת יותר
‏גרדת לימון מלימון אחד
‏אם הבצק לא מתאחד ‏מוסיפים מים בהדרגה

‏ ‏למילוי
ממרח ‏שוקולד נוטלה ‏
לצפוי
קוקס ‏טחון

‏אופן ההכנה
בקערת המיקסר ‏להקציף ‏מחמאה או חמאה.מומסת
עם סוכר תמצית וניל ‏מוסיפים ‏את החלמונים אחד אחד ‏גרדת לימון את ‏ החומרים היבשים בהדרגה‏ עד שנוצר ‏, בצק פירורי ‏מעבירים את הבצק לנילון נצמד
‏מניחים במקרר לשעה אחרי שעה מרדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של 3/4 ‏סנטימטר קורצים עיגולים ואיזה צורה שרוצים מעבירים לתבנית עם נייר אפיה אופים בחום 180מעלות 8-10 דקות ‏לבדוק העוגיות צריכות להיות ‏בהירות מצננים טוב ממלאים חצי עוגיה ‏בממרח‏ שוקולד נוטלה
סוגרים ‏מגלגלים בקוקוס ‏
מכינים כוס תה ונהנים ‏מעוגיות ‏טעימות מאוד ‏
בתיאבון

עוגיות אלפחורס שוקולד_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים