Share with:


חלבי

אופן הכנה

זהירות ממכר מאוד 💥💥💥

ל-30 עוגיות גרנולה קטנות:
115 גר' חמאה רכה
⅔ כוס (125 גר') סוכר חום
1 ביצה
½ כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
½ כפית סודה לשתייה
½ כפית קינמון
½ כפית מלח
½1 כוסות שיבולת שועל דקה
½ כוס פצפוצי שוקולד
½ כוס אגוזי מלך
½ כוס חמוציות/צימוקים

הכנה :
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה וסוכר, עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הביצה והוניל וממשיכים לערבל עד לתערובת אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, מלח, קינמון ואבקת סודה.
מוסיפים אותם בהדרגה לקערת המיקסר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שבולת השועל,אגוזים,חמוציות ושוקולד צ'יפס ומטמיעים בתערובת.
שמים במקרר להתייצבות חצי שעה לפחות(יותר קל לגלגל כשהתערובת קרה)
מחממים תנור ל180 מעלות.
מגלגלים כדורים קטנים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה,
ובמרחק אחת מהשניה (כי הן מתפשטות)
ולתנור ל15-20 דקות עד שמשחימות.
להוציא ולקרר היטב לפני שמאחסנים בכלי סגור.

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב