Share with:


פרווה

אופן הכנה

מחממים תנור ל 200 מעלות
2 ביצים
קורט מלח
100 גרם סוכר 3/4 כוס שתיה קרה
120מייל תפוזים סחוטים3/4 כוס שתיה קרה
100 מייל שמן 3/4 כוס שתיה קרה
15 גרם אבקת אפייה שקית ורבע
400 גרם סולת 4כוסות שתיה קרה
50 גרם קוקוס חצי כוס שתיה קרה

אופן הכנה:
בקערה שמים ביצים מלח וסוכר עם מערבל ידני מערבלים 2 דקות.
מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ממשיכים לערבל.
מוסיפים סולת בהדרגה עכשיו עוברים לערבב עם לקקן מוסיפים אבקת אפייה מערבבים ומוסיפים קוקוס. מערבבים לעיסה אחידה.
מכסים עם ניילון נצמד. למשך חצי שעה.
עושים כדורים ומגלגלים באבקת סוכר. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
אופים 200 מעלות 12 דקות טורבו
בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגיות סולת ותפוזים פרווה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

257 מתכונים