Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח רגיל מנופה שמרים 3 כפות גדולות

כוס סוכר

חצי כוס שמן

תבלין חוויג' לאפיה

2 ביצים

2 כוסות מים

ללוש הכל לתת לזה לתפוח פעם אחד בלבד. לאחר מכן לחלק לכדורים קטנים מאוד ולגלגל וצורה של אצבע ולעגל ולמרוח ביצה וסמסום ולאפות בתנור לחום של 170% מעלות כל אחד והתנור שלה. לצנן אותם ולהקפיא בהצלחה.

עוגיות כעכע של העיראקים_מתכון של ז'קלין סאני
ז'קלין סאניספר המתכונים של
מתכון של

ז'קלין סאני

11 מתכונים