Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים לטורט:
בכוס חד פעמי חם

3 ביצים m
3/4 סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כפית גרידת תפוז
1/2 כוס קמח מצה דק
1/2 כוס קמח תפוח אדמה
חצי כוס קוקוס
3 כפות שוקולד מגורד
כפית א.אפיה
כפית ס.וניל

אופן ההכנה..
לערבב בכף את כל המצרכים
ולצקת לתבנית חד פעמית בינונית (קצת יותר קטנה מסטנדרתית)
לאפות בחום 180 מעלות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא יבש .

להרטיב אחרי האפיה את העוגה
ב 2 כפות סילאן ורבע כוס מים רותחים

לקצפת :
250 מיל שמנת מתוקה/צמחית
2 כפות פודינג וניל
כפית סוכר
להקציף היטב עד לקבלת קצפת יציבה
ולהוסיף מיכל
גבינה לבנה 250 גרם
מעורבב עם 2 כפות סוכר
בתנועות עטיפה
ולמרוח את הקצפת מעל העוגה האפויה (רק לאחר שהתקררה)

לציפוי :
150 מיל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
להמיס ולצקת מעל הקצפת
להכניס למקרר עד להגשה

אסתי ❤️

מתכוןמתכון

עוגה עשירה לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

205 מתכונים