Share with:


פרווה

אופן הכנה

800 גר קמח
2 כפות שמרים
ביצה 1
רבע כוס שמן
חצי כפית מלח
3 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
ושקית א. אפיה /חשוב מאוד
בערך 3-4 כוסות מים
כף ערק או וודקה

הבצק צריך להיות רך כמעט נוזלי . ללוש הרבה . יותר נכון להקפיץ עם היד כמה דק .
להתפיח חצי שעה .
להקפיץ שוב עם היד ,
לתת מנוחה כשעה .
לטגן בשמן בחום בינוני . להרטיב ידיים לקרוץ בצק לעשות חור באמצע עם היד ולטגן כמה דק

ספינג'_מתכון  של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

29 מתכונים