Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

מרכיבים:
1 וחצי כוסות בורגול עבה
4 גבעולי סלרי חתוך לקוביות
חצי כוס סלרי עלים קצוץ
3 כפות חמוציות
חבילת בצל ירוק קצוץ
3 מלפופונים קצוצים לקוביות קטנות
1 גמבה קצוצה לקוביות קטנות
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
הפעם הוספתי גם 2 גזרים מגורדים מנדולינה

ובוטנים מלוחים לפיזור על הסלט

לרוטב:
3 כפות שמן זית
כפית מלח או לפי הטעם
כפית שטוחה פלפל שחור
מיץ מלימון אחד
2 כפות סילאן

אופן ההכנה:
את הבורגול יש להשרות במים חמים כחצי שעה ולאחר מכן לסנן ולהעביר לקערה גדולה.
לקצוץ את כל הירקות שברשימה ולהוסיף לבורגול.
להוסיף את הרוטב ולערבב היטב.
מתקנים טעמים במידה וצריך.
מומלץ להכניס למקרר כשעה לפני הארוחה.
לפני ההגשה מפזרים בוטנים מלוחים ומערבבים.

סלט בורגול מהמם
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים