Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

סלרי – כרפס 5 שורשים קצוצים.
שומר – ראש חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ.
תפוח עץ עם קליפה – יחידה בינונית חתוך לאצבעות דקות.
שמן זית – 2 כפות
חומץ 5% – 2 כפות
סוכר – 1/2 כפית שטוחה לפי הטעם.
מלח – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.

הכנה:
1. לקצוץ את שורשי הסלרי, לחתוך לרצועות את השומר ולחתוך לאצבעות דקות את תפוח העץ.
2. לערבב את כל המצרכים בקערה ולתבל לפי הטעם.
3. להניח בצד לספיגת טעמים קלה ובתיאבון (:

ניתן לקשט עם תאנה מעל כמו בתמונה.

סלט שומר וסלרי
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים