Share with:


טבעוני פרווה

אופן הכנה

 

לתוך קערה מוסיפים 1/2 כרוב סגול קטן קצוץ
1/2 כפית מלח
מערבבים ממש טוב
משאחרים לנוח 30-45 דקות בחוץ (עדיף 45 דקות)
מערבבים פעמיים במהלך זמן ה״מנוחה״
בעזרת ידיים נקיות ממש מעסים וכמו בתנועות סחיטה עוברים על כל הכרוב
הוא יוציא נוזלים לתוך הקערה
פשוט תנקזו
(עם הנוזלים אפשר לצבוע אורז סושי שייצא כחול סגלגל)
תניחו לעוד 5 דקות ותנקזו את הנוזלים הנוספים שמפתיעים
חשוב שלא יהיו בכלל נוזלים לפני שמוסיפים את יתרת המרכיבים
לקערה מוסיפים:
2 כפות מיונז טבעוני (הלמנס או היינץ עובדים טוב)
מיץ מחצי לימון
כפית מייפל/אגבה
מערבבים ומוכן!
יום למחרת טעים יותר
(אפשר גם עם סילאן אבל זה יצבע את הסלט ולפי דעתי טעים יותר עם מייפל)

סלט כרוב במיונז טבעוני_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

37 מתכונים