Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקלוף 5-6 תפוחי אדמה ולחתוך ל4 ולעזוב בצד.לשפוך את השמן ולעזוב קצת ,לטגן את העוף ולהניח בצד
לטגן 2 בצלים לרצועות ועד להשחמה להוסיף
חצי כף שום כתוש וטרי
כף פפריקה מתוקה
כף כורכום
ומלח
להוסיף את העוף יחד עם כוס מים ולבשל עד לרכות
לקראת סוף הבישול להוסיף את התפוחי אדמה ❤️
כמה קל ככה טעיםםםם ❤️בשורות טובות ❤️

סופריטו_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1181 מתכונים