Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

2 חלקי עוף
2 עגבניות קוביות
חצי שקית שעועית ארוכה
4 שיני שום קצוצים
1 בצל פרוס לרצועות
תיבול
כף אבקת מרק
חצי כפית כורכום
כף פפריקה
רבע כפית פילפל שחור
רבע כפית כמון
כפית דבש לקראת
סוף הבישול

בסיר מטגנים את הבצל
מוסיפים את העוף לסגירה
להוציא לצלחת
להוסיף את העגבניות לסיר
לערבב כ5 דקות
להוסיף את התיבול
לערבב טוב ל 3 דקות נוספות
שמים בחזרה את העוף
לסיר ומוסיפים מים
מבשלים כ20 דקות
מוסיפים את השעועית
ומבשלים 10 דקות נוספות
לפני סיום מוסיפים
את כפית הדבש
בתאבון

עוף ושעועית ירוקה ברוטב אדום
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים