Share with:


בשרי

אופן הכנה

לעסות את חלקי העוף עם מלח עבה ולהשאיר בצד לשעה .
לקלוף ולחתוך ל 4 …תפוחי אדמה ולטגן עד להשחמה .

בתוך סיר רחב לשים
רבע כוס שמן
כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור

להכניס את חלקי העוף לבישול חלקי ולהשחמה

להוסיף את התפוחי אדמה יחד עם 2 כוסות מים רותחים וכף מרק עוף ..(לא חובה )

לבשל בישול מלא עד לרכות העוף

כמה קל ככה טעים ❤

סופריטו
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

800 מתכונים