Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 1/2 כוסות קמח תופח.
כף אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס סוכר
קליפת תפוז/לימון מגורדת.
כפית ת.וניל
1 ביצה + 2 חלמונים.
2 כפות עראק/קוניאק
2 גביעים אשל.

טורפים בקערה את כל החומרים עד לקבלת בלילה חלקה.

מחממים שמן בסיר בינוני , יוצרים מהבלילה עיגולים בעזרת כף קפיצית של גלידה ומזלפים ישירות לשמן.
לטגן על להבה קטנה.
בהצלחה!

מתכוןמתכון

סופגניות אשל_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים