Share with:


פרווה

אופן הכנה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

לבצק:
500 גרם קמח
חבילה מחמאה
כף אבקת סוכר
1 סוכר וניל
רבע כוס מיי ורדים
חצי כוס מים

למלית:
3 כוסות קמח שקדים
חצי כוס אבקת סוכר
גרדת לימון מלימון אחד
כף מחמאה.
תמצית שקדים
מעט מיי ורדים לגיבוש התערובת

אופן הכנה:
בקערה שמים קמח אבקת סוכר וסוכר וניל. מוסיפים את המחמאה מערבבים ביחד עד קבלת פירורים מוסיפים מעט מהמים עם המיי ורדים מעבדים את הבצק עד גיבוש רך ונעים.
מכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות.
אופן הכנה למלית:
בקערה שמים את כל החומרים של המלית מערבבים מוסיפים מיי ורדים לגיבוש המעסה עד קבלת מלית נעים ורך מכניסים למקרר לשעתיים.

אופן גילגול הסהרון בסרטון

https://www.facebook.com/share/v/bRvtgMtWTx9CuMfp/?mibextid=oFDknk

סהרוני שקדים מצופים אבקת סוכר 🔥🔥🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

263 מתכונים