Share with:


חלבי

אופן הכנה

נאכל ע"י תלישה.

סה"כ:
3 כוסות קמח.
כף שמרים.
25 גרם חמאה רכה.
3/4כוס מים פושרים.
2 כפות סוכר.
ביצה.

מילוי
המון אבל המון קינמון
וסוכר(את מה שנשאר אחרי פיזור לאסוף ולפזר שוב על העוגה).

ציפוי
סירופ סוכר(כוס מים, כןס סוכר לבשל עד הסמכה).

ללוש לבצק חלק(אם הבצק דביק להמשיך ללוש ללא פחד לא להוסיף קמח כעל שתלושו הבצק יהיה חלק ונעים למגע)
להשאיר להתפחה 40 דקות.
בינתיים לבשל את הסירופ ולהניח בצד.
לאחר התפחה לרדד לעלה רחב לפזר קינמון וסוכר בנדיבות
לפרוס לרצועות יוצא לפחות 10 רצועות וכל רצועה כזו לחתוך ל2 ולעשות צמה.
לסדר איך שבא בתבנית לכל הכיוונים. ולפזר מעל את הקינמון ןהסוכר שנשאר ןהתפזר על המשטח.
לאפות בחום 170
30- 40 דקות
להוציא וליצוק סירופ.

נחשי שמרים מחוברים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

242 מתכונים