Share with:


פרווה

אופן הכנה

…ב5 דקות עבודה ..

להקציף 7 ביצים יחד כ..5 דקות עד לקצף תפוח ואוורירי .
להוסיף כוס וחצי סוכר.להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף
2 כוסות קמח רגיל …אני חוזרת …קמח רגיל …ללא אפיה ללא שמן.
אם רוצים טורט בצבע חום לשים : כוס וחצי קמח ,2 כפות קקאו לאפות על 180 מעלות בטורבו … 3 תבניות יחד כ 6 דקות 🙂ניתן להוסיף: גרידת לימון,סוכר וניל,רום,או ליקר שאתם אוהבים.להרטיב את העוגה לאחר אפיה ..עם חצי כוס מים וכפית נס קפה ולמלא בקרם ..❤

מתכון כתוב + סרטון להכנת 3 טורטים..לעוגה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

946 מתכונים