Share with:


פרווה

אופן הכנה

😀😀😀 חטיף טעמי... מתילי 💖💜💖🌞💜🌞 חטיף טעמי... קל ופשוט !!! להמיס 200 גר' שוקולד מריר / חלב במיקרוגל בפולסים קצרים או בבן-מארי. להוסיף 2 כפות חמאת בוטנים / ממרח לוטוס ולערבב עד קבלת תערובת חלקה. להוסיף 2 ספלים של פיצפוצי אורז ולערבב. לשטח על תבנית מצופה בניילון נמצד ולהקפיא. כשקפא היטב (לפחות 6 שעות) להוציא ולהוסיף גנאש שוקולד... ולתוכו להוסיף 2 כפות גדושות נוטלה ו- 2 כפות אבקת נס קפה ... ומעל כף אחת של לוטוס מומס בטיפות מסביב ולקשקש אותם בעזרת קיסם או מזלג. גנאש.... 1 שוקולד מריר להמיס בחצי שמנת מתוקה להקצפה. לתוך זה להוסיף 2 כפות נוטלה / השחר ו 2 כפות אבקת נס קפהבהצלחה 🌿💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥הגרסה הטבעונית...🌞💜🌞 חטיף טעמי... קל ופשוט !!! להמיס 200 גר' שוקולד מריר במיקרוגל בפולסים קצרים או בבן-מארי. להוסיף 2 כפות חמאת בוטנים ולערבב עד קבלת תערובת חלקה. * כדאי להוסיף 3 כפיות אבקת נס-קפה.להוסיף 3 ספלים של פיצפוצי אורז ולערבב. לשטח על תבנית מצופה בנייר אפיה ולהקפיא. כשקפא היטב (לפחות 6 שעות) להוציא ולהוסיף גנאש שוקולד... ולתוכו להוסיף 2 כפות גדושות שוקולד למריחה פרווה ו- 2 כפות אבקת נס קפה ... ומעל כף אחת של לוטוס מומס בטיפות מסביב ולקשקש אותם בעזרת קיסם או מזלג. גנאש.... 2 שוקולד מריר להמיס בשמנת צמחית להקצפה. לתוך זה להוסיף 2 כפות השחר (פרווה) ו.. 2 כפות אבקת נס קפהבהצלחה 🌿‎

Posted by ‎תילי טובה‎ on Wednesday, July 15, 2020

מתילי 💖💜

🌞💜🌞 חטיף טעמי… קל ופשוט !!!

להמיס 200 גר' שוקולד מריר / חלב במיקרוגל בפולסים קצרים או בבן-מארי. להוסיף 2 כפות חמאת בוטנים / ממרח לוטוס ולערבב עד קבלת תערובת חלקה.
להוסיף 2 ספלים של פיצפוצי אורז ולערבב.
לשטח על תבנית מצופה בניילון נמצד ולהקפיא.

כשקפא היטב (לפחות 6 שעות) להוציא ולהוסיף גנאש שוקולד… ולתוכו להוסיף 2 כפות גדושות נוטלה ו- 2 כפות אבקת נס קפה … ומעל כף אחת של לוטוס מומס בטיפות מסביב ולקשקש אותם בעזרת קיסם או מזלג.

גנאש…. 1 שוקולד מריר להמיס בחצי שמנת מתוקה להקצפה. לתוך זה להוסיף 2 כפות נוטלה / השחר ו 2 כפות אבקת נס קפה

בהצלחה 🌿

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

הגרסה הטבעונית…

🌞💜🌞 חטיף טעמי… קל ופשוט !!!

להמיס 200 גר' שוקולד מריר במיקרוגל בפולסים קצרים או בבן-מארי. להוסיף 2 כפות חמאת בוטנים ולערבב עד קבלת תערובת חלקה.
* כדאי להוסיף 3 כפיות אבקת נס-קפה.
להוסיף 3 ספלים של פיצפוצי אורז ולערבב.
לשטח על תבנית מצופה בנייר אפיה ולהקפיא.

כשקפא היטב (לפחות 6 שעות) להוציא ולהוסיף גנאש שוקולד… ולתוכו להוסיף 2 כפות גדושות שוקולד למריחה פרווה ו- 2 כפות אבקת נס קפה … ומעל כף אחת של לוטוס מומס בטיפות מסביב ולקשקש אותם בעזרת קיסם או מזלג.

גנאש…. 2 שוקולד מריר להמיס בשמנת צמחית להקצפה. לתוך זה להוסיף 2 כפות השחר (פרווה)
ו.. 2 כפות אבקת נס קפה

בהצלחה 🌿

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת 😀😀😀 חטיף טעמי_מתכון של תילי טובה
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

59 מתכונים