Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
כוס קרם קוקוס ( כוס חד פעמי חם)
כוס טחינה
כוס אגוזים שבורים
3/4 כוס שקדים שבורים
2 כפות סילן
2 שוקולד מריר משובח
מעט קוקוס לקישוט


אופן ההכנה:
להמיס במיקרוגל את השוקולד, חלב קוקוס והסילן, לערבב עד להמסת השוקולד להוסיף את הטחינה להמשיך לערבב, להוסיף אגוזים ושקדים עד לערבוב מלא.
לשפוך לתבנית מאורכת (אינגליש קייק) ולפזר קוקוס, לכסות בניילון נצמד ולהקפאה,
אחרי שעתיים בערך להוציא לחתוך ולשים בקופסה סגורה ולהקפאה.
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/ "רעיוניטה"

מעדן שוקולד
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים