Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבראוניז:
250 גרם שוקולד בלגי מריר
200 גר' חמאה
כוס ורבע קמח
4 ביצים
כוס סוכר
4 כפות קקאו

הכנת הבראוניז:
1. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
2. מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים סוכר וממשיכים לטרוף.
3. מוסיפים קקאו וקמח ומערבבים.
4. מעבירים לתבנית 30*30 ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-25 דקות

לקרמל:
כוס סוכר
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
50 גר' חמאה
2 כפות דבש
חצי כפית עד כפית מלח (כל אחד איך שאוהב, אפשר לטעום בזהירות (!) ולהוסיף במידת הצורך)

הכנת הקרמל:
1. ממיסים סוכר על הגז.
2. מוסיפים רת השמנת בזרם דק ותוך כדי ערבוב תמידי וחזק.
3. מוסיפים דבש חמאה ומלח ומערבבים.
4. מצננים.

לציפוי:
100 גר' שוקולד חלב רבע כוס שמנת מתוקה.

אופן הכנת הציפוי:
1. ממיסים שוקולד ושמנת במיקרוגל.

מרכיבים את העוגה:
1. מעל הבראוניז שופכים את הקרמל ואז מצפים בגנאש שהכנו.
2. בין הקרמל לגנאש מומלץ לפזר ככוס וחצי בוטנים קלויים גרוסים

בראוניז בוטנים וקרמל
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים