Share with:


פרווה

אופן הכנה

בס"ד
תודה לך אלוהיי, על עוד יום שחולף עובר לו ועל שישי חדש, שבפתח
עומד לו
🙏🙏🙏🙏
מתוקים לשבת
בעשייה בייתית יאמי כמה שזה טעים😋
קרדיט מתכון של ליהי לוקריץ חברתי המדהימה

2 כוסות שומשום (200 גרם)שקולים
במחבת עד שהשומשום הופך לזהוב.
במקביל להכין 2 ניירות אפייה מרוחים בשמן.
בסיר להמיס על הגז
3/4 כוס סוכר לבן
ו-1/2 כוס סילאן
ובנוסף 1/4 כפית מלח
ו-כפית תמצית וניל לערבב הכל היטב
עד שאין גושים
וכעת כל שנותר הוא להוסיף את השומשום
ולערבב עד שהשומשום כולו מצופה בסוכר ובסילאן
להניח דף אפיה מרוח בשמן
לשפוך את עיסת השומשום
להניח מעל את הנייר השני שמרוח בשמן, כשהשמן כלפי השומשום
ואז לרדד עם מערוך.
לנסות ליצור צורה מלבנית
בערך 2 מ"מ עובי
לשמן סכין חיתוך ולחתוך למעויינים
לחכות שיתקרר ויתקשה…


ולהגיש באהבה
בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון✌😋

מזמינה אתכם להצטרף לקבוצת
פאן זה כאן קבוצה של שיתופיות, מלאה באהבת חינם, רעות, נתינה והעצמה. 
ליחצו על הקישור ואתם בפנים

לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים
הבלוג של גלית
שיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים

שומשומיות_מתכון של גלית נחמן
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים