4 כוסות חלב
31 גר גלטין שתים וחצי שקיות
4 ביצים מופרדות
2 שמנת מתוקה
להרתיח בסיר חלב עם הגלטין לערבב כל הזמן עד לרתיחה קלה.לקרר
להקציף 4 חלבונים עם 6 כפות סוכר.
להקציף חלמונים עם 6 כפות סוכר
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר.
להוסיף לחלב את החלמונים והחלבונים המוקצפים עם מרית לאט.
להוסיף את השמנת המתוקה .
לערבב היטב להעביר לצלחות או לתבנית מזכוכית.
להעביר ללילה למקרר.
לזלף שוקולד אגוזים .
בוואריה מדהימה וטעימה…