Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 כוסות חלב
31 גר גלטין שתים וחצי שקיות
4 ביצים מופרדות
2 שמנת מתוקה

להרתיח בסיר חלב עם הגלטין לערבב כל הזמן עד לרתיחה קלה.לקרר
להקציף 4 חלבונים עם 6 כפות סוכר.
להקציף חלמונים עם 6 כפות סוכר
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר.
להוסיף לחלב את החלמונים והחלבונים המוקצפים עם מרית לאט.
להוסיף את השמנת המתוקה .
לערבב היטב להעביר לצלחות או לתבנית מזכוכית.

להעביר ללילה למקרר.
לזלף שוקולד אגוזים .

בוואריה מדהימה וטעימה…

בוואריה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים