Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכנת הפנקייק
בקערה מערבבים
כוס קמח .כוס ורבע חלב .שליש כוס סוכר .30 גרם נטורינה.
כפית תמצית וניל.כף שטוחה שוקולית
מחממים מחבת משומנת ועם מצקת
מוזגים מהבלילה
כ 1.5-2 דקות מכל צד
הכנת הגנאש
בקערה שמים 1 שוקולד מריר וחצי שמנת מתוקה ממיסים במיקרוגל ומוסיפים 20 גרם נטורינה וכף אבקת סוכר מערבבים לבלילה חלקה
מסדרים פנקייק בצלחת ומורחים מהגנאש ומעל שוב פנקייק ושוב מורחים מהגנאש ומעל מפזרים
אגוזי מלך קצוצים
באותה דרך מכינים את כל השכבות
מעל הכל מצפים בגנאש ולמקרר להתיצבות

מתכוןמתכון

שכבות פנקייק גנאש ואגוזי מלך_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים