Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
1 חבילה דפי פילו
200 ג"ר בוטנים קלויים וטחונים
100 ג"ר קוקוס
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית הל טחון
1 כפית קינמון
2 כפות שמן
2 כפות מים

סירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי לימו סחוט

פיסטוק גרוס לקישוט

אופן ההכנה:
1 את הבצק פילו נוציא מהמקפיא למקרר לילה קודם
2 נבשל את הסירופ עד להסמכה ונניח להתקרר
3 נערבב את את מרכיבי המלית
נחתוך רצועות מלבניות של עלה פילו נרסס בקצוות של כל רצועה נשים כף מהמילוי לאורכה נסגור את השוליים כלפי פנים ונתחיל לגלגל לסיגר
4 נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה כ-20 ד"ק
נכניס לתוך הסיר עם הסירופ נשים בתוך כלי מתאים ונקשט עם פיסטוק גרוס
בהצלחה רוחמה כהן…🥜🥥🥜🥥🥜

מתכוןמתכון

מלפוף עירקי עם בוטנים וקוקוס_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים