Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

תודה לGalit Barעל מתכון פשוט וטעיםלתפו"א בתבנית מאפינסאני הכנתי מבטטה סגולה..יצא טעיםםםםם 🙏⚘💜לקלף 3 בטטות קטנות ולחתוך אותם לדפים ארוכים עם הקולפן. להוסיף..מעט שמן זית מלח פלפל גרוס וקצת פרורי לחם. לערבב היטב ולדחוס בתבנית מאפינס משומנת. קישטתי בפרוסה של עגבניית שרי. לאפות 200 מעלות כ-25 דקות. זה מזכיר קצת צ'יפס כיון שלמעלה מתייבש מעט ובפנים זה נימוח. אני אהבתי מאודדדדדתודה גלית 💕

פורסם על ידי ‏תילי טובה‏ ב- יום שישי, 31 ביולי 2020

תודה לGalit Bar
על מתכון פשוט וטעים
לתפו"א בתבנית מאפינס

אני הכנתי מבטטה סגולה..
יצא טעיםםםםם 🙏⚘💜

לקלף 3 בטטות קטנות ולחתוך אותם לדפים ארוכים עם הקולפן. להוסיף..
מעט שמן זית מלח פלפל גרוס וקצת פרורי לחם.

לערבב היטב ולדחוס בתבנית מאפינס משומנת. קישטתי בפרוסה של עגבניית שרי.

לאפות 200 מעלות כ-25 דקות.

זה מזכיר קצת צ'יפס כיון שלמעלה מתייבש מעט ובפנים זה נימוח.

אני אהבתי מאודדדדד
תודה גלית 💕

מתכון כתוב + סרטון להכנת תפו"א בתבנית מאפינס_מתכון של תילי טובה
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

58 מתכונים