דלג לתוכן
הוספת מתכון
הוסף למסך הבית
כל המתכונים
השפים שלנו
קטגוריות
צור קשר
אודות
מדיניות
תנאי שירות
יפה וקס-ברקו
מוקפץ פסטה ירקות ורצועות עוף
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
שתפו מתכון זה:
Share with:
אופן הכנה
שלב ראשון
400 גרם חזה עוף פרוסות
מתובלות בכף גריל עוף
במקרר מס' שעות
במחבת פסים
עם התזה קלה של שמן
צורבים מ2 הצדדים
חותכים לרצועות
שמים בצד עד ההכנה
של המוקפץ
שלב שני
בסיר עם כליטר מים
חצי כפית מלח
כף שמן
כשרותחים המים
שמים חצי פסטה צורה
מבשלים כ10 דקות
מסננים ושמים בצד עד הכנת המוקפץ
שלב שלישי
1 פלפל אדום רצונות
1 פלפל צהוב רצועות
כרוב סגול קצוץ
כרוב לבן קצוץ
מתבלים ב
2 כפות סויה
2 כפות רוטב שום
וצילי מתוק
2 כפות רוטב
טריאקי ושומשום
מערבבים מס' דקות
מוסיפים את הפסטה
מערבבים ומוסיפים
את רצועות העוף
כ5 דקות נוספות
ממשיכים ומערבבים
מידי פעם
מתכון של
יפה וקס-ברקו
742 מתכונים
מתכונים דומים
המטבח של יפה רייפלר - מתכונים
ספגטי בולונז_המטבח ש…
בשרי
בשר
גילה כהן-אבני
פסטה ברוטב שמנת ובטט…
חלבי
ספגטי / אטריות / פסטה
עופרה מרציאנו
פסטה מוקרמת
חלבי
ספגטי / אטריות / פסטה
מרינה צ'א'רונוב
מקרוני עם חזה הודו ו…
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
הילה סמוכה רשתי
תבשיל קציצות בקר,שעו…
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
↑