Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4ביצים
1 תפו"א מבושלת ו חתוכה לקוביות קטנות
1 בטטה בינוני מבושל במים וחתוכה לקוביות קטנות
1 בצל בינוני מטוגן עד להזהבה
1 ביצה קשה חתוך לקוביות קטנות
1 כוס אפונה של סנפרוסט מבושל
1 כף אבקת בצל
רבע כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
1 כף קמח

1)אופן ההכנה
שמים בקערה את התפו"א בטטה בצל אפונה ביצה קשה ומערבבים בעדינות

2)טורפים 4 ביצים ומוסיפים את הקמח אבקת בצל ופלפל שחור

3)את התערובת מוסיפים לתפו"א ובטטה ושופכים כוס אפונה ושוב ערבוב האחרון

4)משמנים סיר טפלון בקוטר 17 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 דקות⏰ מקררים ומחלצים בקלי קלות ונהנים
בתאבון

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת פשטידת בטטה אפונה ותפו"א_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

450 מתכונים