Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 בצל קצוץ דק דק
1/2 גמבה קצוצה
1 בטטה מבושלת ומרוסקת
1 כוס שעועית ירוקה של סנפרוסט קצוצה
1 ביצה קשה חתוכה לחתיכות קטנות
1 כף דבש (לא חובה אבל יותר טעים )
2 כפות אבקת בצל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות קמח
4 ביצים
ספרי לשימון

אופן ההכנה
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה ,מכניסים את הגמבה לאחר מכן את הבטטה ושעועית

2)תבלינים נכנסים פנימה וממשיכים לטגן לעוד 5 דק?מכבים את הגז , מכניסים את הביצה הקשה ודבש, מערבבים ולאחר מכן את הביצים רק שהתערובת קרה לגמרי ורק בסוף את הקמח
שוב ערבוב האחרון ,

3) שופכים את התערובת לסיר טפלון משומן בקוטר
14 ס"מ,
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ35 דק
מחלצים אותה חמה ומגישים
חם או קר

פשטידת ירקות צבעונית יפיפייה_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים