Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

🤩🤩 פוטטוס בתנור מתילי 🌿לשטוף היטב תפוחי אדמה קטנים. אין צורך לקלף. אני משתמשת ב"דוד-משה" ולחתוך לאורכם. להניח על תבנית רצוי שחורה ועבה... לא מומלץ בחד-פעמי. להוסיף... שמן קנולה / זית פפריקה מתוקה בשמן מרוקאיתשום גבישי (לא חובה)מלחאבקת מרק בצל / פטריותלערבב היטב... לסדר כמה שטוח שאפשר.להכניס לתנור 200-220 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי. לערבב רק פעם אחת באמצע האפיה... (בערך כעבור 20 דקות) כדי שלא ייתפרקו.* אם קצת נשרף... יותר טעים. בהצלחה 🌿

Posted by ‎תילי טובה‎ on Friday, July 10, 2020

🤩🤩 

לשטוף היטב תפוחי אדמה קטנים. אין צורך לקלף. אני משתמשת ב"דוד-משה" ולחתוך לאורכם.
להניח על תבנית רצוי שחורה ועבה… לא מומלץ בחד-פעמי.

להוסיף…
שמן קנולה / זית
פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית
שום גבישי (לא חובה)
מלח
אבקת מרק בצל / פטריות
לערבב היטב…
לסדר כמה שטוח שאפשר.
להכניס לתנור 200-220 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.

לערבב רק פעם אחת באמצע האפיה… (בערך כעבור 20 דקות) כדי שלא ייתפרקו.

* אם קצת נשרף… יותר טעים.

בהצלחה 🌿

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת פוטטוס בתנור_מתכון של תילי טובה
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

58 מתכונים