Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לקלוף בטטה קסביה ולהרתיח במים מלח ולימון ולהניח בצד ל15 דקות.

בתוך סיר רחב לשים
רבע כוס שמן
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
רבע כפית פלפל שחור
כף מרק עוף לא חובה
מלח
חצי ראש שום כתוש וטרי

לטגן מעט את התבלינים על מנת לפרק אותם ולהוסיף חלקי עוף ולטגן ולהפוך את העוף שיתפוס טעמים .

להוסיף כוס מים עד לרתיחה ולהוסיף את הבטטה קסבייה ועוד חצי כוס מים
בהמשך הבישול הוספתי לרוטב פטרוזיליה וכוסברה (לא חובה ) .

לבשל על אש נמוכה לשעה וחצי .

בטטה קסבייה
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1163 מתכונים