Share with:


בשרי

אופן הכנה

בתהליך מקוצר
חזה הודו חצוי לשניים
מניחה בתבנית חד פעמית
לוקחת קערה-
כף מלח. 4 כפות דבש
כף אבקת שום
4 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות חרדל ( לא חייב אך טעים)
2 כפות שמן
מערבבת שופכת על החזה הודו.
מניחה במקרר כשעתיים.
שלב שני-
מכניסה לתנור שחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה.
מנמיכה ל-200 מעלות
שמה על הרשת את ההודו
ומתחת תבנית עם הנוזלים
מכסה בנייר אפיה ומעל נייר כסף.
אפייה כשעתיים. או לנעוץ קסם ולבדוק .
פיתה עם פסטרמה ותוספות
טעים וללא חומרים משמרים❤

פסטרמה הודו ביתית❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים