Share with:


חריף

אופן הכנה

הסחוג של מירי ❤️

5 פלפלים ירוקים חריפים שטופים וחתוכים לחתיכות גדולות
שיניים קלופות מראש שלם של שום
2 חבילות כוסברה נקיות ושטופות (עלים וגבעולים)
כפית כמון או חוויג’ מרק (או לפי הטעם)
כפית פלפל שחור טחון
כפית מלח
2 כפות שמן (לא שמן זית)

אם מכינים בבלנדר – 2-3 כפות מים

אופן ההכנה:
במעבד מזון – מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומרסקים לממרח דק ככל הניתן.
בבלנדר – שמים בבלנדר את הפלפלים והשום עם כמה כפות מים ומתחילים לטחון, מוסיפים את הכוסברה לאט לאט עד שכולה נטמעת בתוך הפלפלים והשום.

מחטאים שתי צנצנות (ממלאים אותן במים רותחים ומחכים מספר דקות, שופכים את המים הרותחים ונותנים לצנצנת להתייבש) וממלאים אותן בסחוג, שומרים במקרר או במקפיא (והכי טוב – אחת למקרר ואחת למקפיא).

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

סחוג'
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים