Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המרכיבים:

1 1/2 כוסות בורגול גס
1 בצל (יבש) קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס נענע קצוצה
1/2 גמבה אדומה קצוצה
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
~
לתיבול:

1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון או שניים
4 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם

1/2 כוס (ח"פ) אגוזי פקאן קצוצים גס

הוראות הכנה:

לשטוף את הבורגול ולסנן…
בסיר עם 1 1/2 כוסות מים רותחים להוסיף את הבורגול ולבשל עד ספיגת כל הנוזלים.. להוריד מהאש ולצנן..
~
בקערה נפרדת לשים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הנענע, הפלפל, הגמבה והבצל…
לתבל את הסלט בשמן זית, לימון, מלח ופלפל, להוסיף לקערה את הבורגול והפקאן ולערבב היטב.

כל הזכויות שמורות C