פורסם על ידי אביבה ממן ב- יום שלישי, 12 בפברואר 2019
הצטרפו לקבוצת המתכונים שלי : המטבח של מאמא אביבה
https://www.facebook.com/groups/2307696279475175/
קל ופשוט, ומשדרג כל כריך, או תבשיל, תכינו זה פשוט☺️
חצי קילו פלפל יבש מתוק
100 גר פלפל חריף יבש (מי שלא רוצה חריף שתוותר על הפלפל חריף) , שני סוגי הפלפלים מושרים במים קרים ל8 שעות
מסננים מוסיפים 2 ראשי שום קלופים וטוחנים.
מתבלים
מלח
כמון לפי הטעם
שמן עד לריכוך הפלפלים (שיהיה רך ונעים).
אין צורך בבישול באריסה הזאת❤
מחלקים למנות ומקפיאים. בהצלחה