Share with:


פרווה

אופן הכנה

סלט שורשים מדהים וטעים שאכלתי במסעדת ג׳וס ודניאל ושחזרתי אותו

מרכיבים
2 יחידות קולרבי
2 בינוני יחידות סלק אדום
1 יחידה בצל קצוץ
1 צרור שמיר קצוץ
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
1/2 כוס מיץ הדרים
4 יחידות גזר
1/2 כפית מלח
1 יחידה לימון סחוט
1/2 כפית פילפל גרוס
1 כף סוכר

הכנה
1לקצץ את כל הירקות במג׳ימיקס או במכשיר מנדושף ידני לגפרורים דקים. לקצץ את הבצל לקצץ את השמיר . לשים את הכל בקערה ולערבב. בקערה נפרדת להוסיף את המיץ תפוזים,חומץ,שמן זית כל התבלינים והסוכר ולעשות רוטב לסלט לערבב טוב טוב אפילו בצינצנת סגורה וליצוק על הסלט לערבב הכל לבדוק טעמים ולשפר עם צריך (מלח לימון ) מה שצריך.

סלט שורשים
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים