Share with:


צמחוני

אופן הכנה

2 בטטות חתוך לקוביות בינוניות
2 בצלים חתוך ל 4
2 ראשים של שום חתוך ל 4 עם קליפתם
1 גמבה חתוך לרצועות
3 כפות טריאקי
2 כפות סויה
2 כפות צ'ילי
1 כף זעתר
1 כף דבש

אופן ההכנה
1) שמים בקערה את כל הירקות
ואת כל השאר החומרים ומערבבים את אכל
2) שמים בתבנית ומכסים בנייר כסף
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 20 דק ראשונות ולאחר מכן
מורידים את הנייר כסף ולעוד 10 דק להזהבה

אנטיפסטי בטטה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים