Share with:


צמחוני

אופן הכנה

בסיר מרטיחים את חלקי העוף עם 2 קופסאות קטנות של רסק וכף שטוחה של מלח ומים שמכסים את העוף וכמובן לאחר ששטפנו וניקינו (לא לפחד המים מתאדים)
מרטיחים עד שהעוף מתבשל אם חסר מים מוסיפים לוקח בערך 30/40 דקות
מנמיכים את האש מוציאים את העוף .

מוסיפים 2 כוסות של אורז שטוף מעלים קצת את הלהבה ומבשלים עם מכסה סגור עד שהמים כמעט מתאדים
(בערך 5/6 דקות) מערבבים לאט לאט ומורידים לאש נמוכה
במחבת עם שמן מטגנים בצל, צימוקים ושקדים פרוסים עד להזהבה
כשהאורז מוכן שופכים מעל ומערבבים

את העוף ניתן להגיש כפי שהוא או כפי שאני עשיתי חתכתי וערבבתי הכל

בתאבון ובהצלחה✔️❤️❤️❤️

אורז אדום עירקי_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים