Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

להקציף במיקסר או ידני :
3 ביצים
3 כפות סוכר
3 כפות שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים עדיף לטיבעי.
בקערה שניה לערבב:
2 כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)
2,1/2 כוסות פירות יבשים חתוכים לריבועים קטנים (איזה שאתם אוהבים) ציינתי בלייב
1/2 כוס אגוזי מלך שבור לגס
1/2 כוס פקאן שבור לגס
1/2 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל איכותית.
לאחד בין התערובות ולהכניס לתבנית ארוכה עם ציפוי נייר אפיה …180 מעלות כ45-50 דקות ציפוי : אבקת סוכר או קרמל :
להמיס 1/2 כוס סוכר על מחבת עד להמסה מלאה ולהוסיף 1/4 שמנת מתוקה..

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת ט"ו בשבט ..ללא גלוטן שחובה להכין❤__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

985 מתכונים