Share with:


פרווה

אופן הכנה

לתבנית תנור בגודל 30 על 27
1 כוס סוכר
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס פרג טחון
1 כוס קמח
2 שקיות אבקת אפיה
2 כוסות סולת
1 וחצי כוסות מיץ תפוחים/תפוזים
1 כוס שמן
6 ביצים גודל בינוני

סירופ סוכר:
2 כוסות סוכר
2 כוסות ורבע כוסות מים
מיץ מחצי לימון

הכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות ולשמן היטב את התבנית בחמאה/מרגרינה/נייר אפייה.
בקערת מערבל לשים חומרים יבשים : סוכר,קוקוס,פרג,סולת,לנפות פנימה קמח ואבקת אפיה ולערבל עם גיטרה שהיבשים יתערבבו יחד היטב.
בקערה בינונית לערבב יחד ביצים,שמן ומיץ תפוזים. תוך כדי ערבול החומרים היבשים במהירות בינונית להוסיף את תערובת הביצים והמיץ בזרם דק עד שמתקבלת תערובת אחידה. להעביר את התערובת לתבנית וליישר. לאפות כ-30 עד 40 דק' בחום של 180 מעלות. בזמן הזה יש להכין את סירופ הסוכר.
להרתיח יחד סוכר ומים,לבחוש אפשר להוסיף לימון אם רוצים,ולהמשיך לבשל על אש בינונית, כ-20 דק' .
העוגה מוכנה לאחר שקיבלה צבע חום והקיסם יצא יבש,להוציאה מהתנור,לחתוך בתוך התבנית ולשפוך מעל את הסירופ.לפזר מעל קוקוס

עוגת סולת ופרג בציפוי קוקוס
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים