Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרציפן שקדים חצי קילו שקד חסן ענק.להשרות 10 דקות במים חמים, להוציא לשטוף לקלף, לנגבלייבש בתנור 100 מעלות 15 דק.לטחון במגימיקס טחינה ראשונה.טחינה שניה לטחון במכונה 1,2,3. ליצור שקד טחון דק דק ללא גושים.להכין סירופ:4 כוסות סוכר4 כוסות מיםכף מיץ לימוןלבשל על אש קטנה למשך 15 דק.להחזיר את השקד הטחון למגימיקס, לסגורולזלף מלמעלה את הסירופ בעדינות לאט עד שמתגבש במרציפן.בערך 3/4 כוס מהסירוף.להשביח טעמים:לטחון במטחנה דק דק חצי מקליפת הלימון ורק הקליפה להוסיף למרציפן, מעט ווניל, מעט ת.שקדים וללוש.ללוש הייטב עם הידיים לאטום טוב בניילון נצמד להמתין 24 שעות לשימוש.לפקעות בוטנים:4 כוסות בוטנים קלויים טחונים.כוס אחת סוכרכפית א. אפיה2 ביצים smal מעט קינמון, קורט ציפורן, קורט זנגווילללוש הכל ביחד לאפסן לפחות שעה במקררלחמם תנור 180 - להרטיב מעט ידיים, ליצור כדורים לטבול באבקת סוכר ולאפות 7-8 דקות

Posted by ‎תכלת אזולאי‎ on Tuesday, March 17, 2020

חצי קילו שקד חסן ענק.
להשרות 10 דקות במים חמים,
להוציא לשטוף לקלף, לנגב
לייבש בתנור 100 מעלות 15 דק.
לטחון במגימיקס טחינה ראשונה.
טחינה שניה לטחון במכונה 1,2,3.
ליצור שקד טחון דק דק ללא גושים.
להכין סירופ:
4 כוסות סוכר
4 כוסות מים
כף מיץ לימון
לבשל על אש קטנה למשך 15 דק.

להחזיר את השקד הטחון למגימיקס, לסגור
ולזלף מלמעלה את הסירופ בעדינות לאט עד שמתגבש במרציפן.
בערך 3/4 כוס מהסירוף.

להשביח טעמים:
לטחון במטחנה דק דק חצי מקליפת הלימון ורק הקליפה להוסיף למרציפן, מעט ווניל, מעט ת.שקדים
וללוש.
ללוש הייטב עם הידיים לאטום טוב בניילון נצמד להמתין 24 שעות לשימוש.

לפקעות בוטנים:
4 כוסות בוטנים קלויים טחונים.
כוס אחת סוכר
כפית א. אפיה
2 ביצים smal
מעט קינמון, קורט ציפורן, קורט זנגוויל
ללוש הכל ביחד לאפסן לפחות שעה במקרר
לחמם תנור 180 – להרטיב מעט ידיים, ליצור כדורים לטבול באבקת סוכר ולאפות 7-8 דקות

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרציפן שקדים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים