Share with:


פרווה

אופן הכנה

אין כמו בגט...אפיה במקום !!!אחלה ארוחה שבעולם.. ❤🧡💕מתילי 🌿מתכון מקורי של קרן אגם ⚘תודה רבה לקרן מישאלוב לוי המקסימה ❤ !!!ששיתפה ... מתכון לבגט ללא לישה. אין בו עבודה... מוזר 🙄🙄 לא לשים בכלל..רק בוחשים את החמרים עד איחוד. כל בחישה נוספת.. גורעת. הבצק לאחר התפיחה רך כמו בצק של ספינג'..קשה לעשות ממנו צורה כי הוא נוזלי...אבל שווה.... טעיםםםםם !!! 😜 אז הפעם... הכפלתי כמויות ... 🙄1 ק"ג קמח לבן2 כפיות גדושות שמרים יבשים4 כפיות מלח3 כוסות מים2 כפיות סילאן / דבשמערבבים עד איחוד בלבד בעזרת כף. משאירים 10-12 שעות בחוץ לתפיחה. מוציאים מהקערה על הרבה קמח.מקפלים בתוך הקמח...אני חתכתי ל-3. קשה מאוד לעצב... נוזלי מאוד.לגעת... כמה שפחות !!!הצורה לא כל כך חשובה...חשוב שיהיה מקומח מכל הכיוונים...להניח בתבנית...לחרוץ עם סכין חדה מאוד.לאפות בחום גבוה 225 מעלות20 דקות. לזרוק 3-4 קוביות קרח לתחתית התנור... זה יוצר הרבה אדים שנותנים את הקרסט. וזה טעיםםםםםמתילי 🌿

Posted by ‎תילי טובה‎ on Friday, July 17, 2020

אין כמו בגט…
אפיה במקום !!!

אחלה ארוחה שבעולם.. ❤🧡💕
מתילי 🌿

מתכון מקורי של קרן אגם ⚘

תודה רבה לקרן מישאלוב לוי המקסימה ❤ !!!
ששיתפה … מתכון לבגט ללא לישה.

אין בו עבודה…
מוזר 🙄🙄 לא לשים בכלל..
רק בוחשים את החמרים עד איחוד.
כל בחישה נוספת.. גורעת.
הבצק לאחר התפיחה רך כמו בצק של ספינג'..
קשה לעשות ממנו צורה כי הוא נוזלי…
אבל שווה…. טעיםםםםם !!! 😜

אז הפעם… הכפלתי כמויות … 🙄

1 ק"ג קמח לבן
2 כפיות גדושות שמרים יבשים
4 כפיות מלח
3 כוסות מים
2 כפיות סילאן / דבש

מערבבים עד איחוד בלבד בעזרת כף.
משאירים 10-12 שעות בחוץ לתפיחה.

מוציאים מהקערה על הרבה קמח.
מקפלים בתוך הקמח…
אני חתכתי ל-3.
קשה מאוד לעצב… נוזלי מאוד.
לגעת… כמה שפחות !!!
הצורה לא כל כך חשובה…
חשוב שיהיה מקומח מכל הכיוונים…
להניח בתבנית…
לחרוץ עם סכין חדה מאוד.

לאפות בחום גבוה 225 מעלות
20 דקות. לזרוק 3-4 קוביות קרח לתחתית התנור… זה יוצר הרבה אדים שנותנים את הקרסט.

וזה טעיםםםםם
מתילי 🌿

מתכון כתוב + סרטון להכנת בגט ללא לישה_מתכון של תילי טובה
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

58 מתכונים