Posted by גלית נחמן on Sunday, October 4, 2020
4 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
בצל גדול חתוך לקוביות גסות
4 שיני שום פרוסים דק
רצועות גסות של גמבה אחת ופלפל חריף אחד
כף אבקת מרק
כף פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון ורבע כפית כורכום
חצי כף סוכר
קופסא קטנה של רסק עגבניות
רבע כוס מיים רותחים ובנוסף 4 ביצים.
ראשית מטגנים את הבצל ואז מוסיפים את השום הגמבה הפילפל החריף מטגנים עד לריכוך מוסיפים את העגבניות ואת התבלינים והסוכר
מוסיפים את רסק העגבניות ורבע כוס מיים ולבסוף מוסיפים את הביצים בוזקים מעט מלח מעל כל צהוב של ביצה ומשאירים לבישול יל אש קטנה לכ-5 דקות…