Share with:


צמחוני

אופן הכנה

https://www.facebook.com/100011212544172/videos/pcb.1141185646236976/1126739591043115/?type=3&theater&ifg=1

מי אוהב כמונו איזה ריח בבית של שום תבלנים כוסברה.❤❤❤❤
דגים:
3יח דגי סולומון פילה ללא עצמות
3יח דגי אמנון ללא עור
5יח טונה אדומה
ראש שום
5יח שום לטחינת עם דגים
2כפות פפריקה מתוקה
2כפות פפריקה מעושנת
פלפל שחור
מלח
כפית כמון
כף כורכום
כף פירורי לחם
צרור כוסברה
2פלחים של לימון כבוש
4כוסות מים
חצי כוס שמן (אני משתמשת בכוס חד פעמי קר)
10גבעולים פטרוזיליה
כף פפריקה חריפה
2תפוייא מקולפים וחתוכים לרצועות
1גמבה חתוכה לרצועות
1פלפל חריף אדום
הכנה:
טוחנים 3סוגי דגים ביחד עם כוסברה פטרוזיליה 5יח שום . שמים מלח פלפל שחור פפריקה מעושנת פפריקה ופירורי לחם,כמון מערבבים הכל טוב שלא יהיו גושים. שמים בצד.
לוקחים סיר לדגים שמים ראש שום מקולף שמן מחממים ביחד עם השום מטגנים עד ששום זהוב מוסיפים מים מרתחים שמים תבלנים מלח, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, כורכום שמים פלפל חריף אדום ,מרתחים שמים תפוייא ,גמבה ,לימון כבוש .מתחילים עם קציצות מרטבים ידיים עושים עיגולים ושמים בסיר שהוא רותח ככה עד שניגמרה הבלילה של דגים חותכים כוסברה עם פטרוזיליה ושמים מעל .מבשלים על אש גבוהה לא לכסות את הסיר . עד שנישאר רוטב ומים מצתמצמים אפשר להגיש עם קוסקוס . בתאבון.🤤🤤

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת קציצות דגים טעימים חריפים_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

98 מתכונים