Share with:


בשרי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
ממרח כבד

מה עוד צריך בשביל להיות מסופק
כוס יין לבן :)))

לממרח:
צולים על אש גלויה / מנגל, קילו כבד עוף
לנקות הייטב את הגידים.
לפזר מלח עבה
להניח על רשת, ולנגב משאריות דם.

מבשלים בסיר את הכבד הצלוי + חצי קילו חזה עוף+ 3 גזרים , מלח, עלה דפנה, פלפל לבן, לבשל עד לריכוך מלא של הגזר.
לתת להם להתקרר ולטחון הכל במגימיקס ביחד,
להוסיף מלח פלפל שחור לפי הטעם.
להחזיר לסיר ולבשל עוד 10 דקות עם רבע כוס מים.
לערבב תמיד שלא יישרף.
לצנן, לערבב בקערה חצי כוס מים רתוחים עם כפית ג'לטין, להוסיף לסיר של הכבד, לערבב הייטב, ליצוק לתבנית מרופדת בניילון נצמד, להדק הייטב, להכניס למקרר להתייצבות, לפניי ההגשה, לפרוס, לפזר מעט שקדים ופיסטוקים מקורמלים.

ממרח כבד עוף לערב ראש השנה_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים