Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקחת סיר רחב לטגן בצל טוב להוסיף סלרי קצוץ וגמבה להקפיץ טוב להוסיף חזה עוף לרצועות להקפיץ לטבל כרכום פלפל מרק פרווה או מלח פפריקה גריל עוף כמון כמה שיני שום להקפיץ טוב להוסיף מיים לפי צורך לשים תפוח אדמה לטלטל את הסיר לקרת הסוף להוסיף את אפונה לטלטל את הסיר לעטר עם כוזברה לבשל על אש קטנה מידי פעם לטלטל את הסיר ליבדןק טעמים

חזה עוף עם תפוח אדמה ואפונה
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים