Share with:


בשרי

אופן הכנה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

חצי קילו פרגית חתוכים לרצועות.
2 גזרים מקולפים חתוכים לרצועות
פלפל גמבה אדום
בצל יבש
בצל ירוק
פטריות
חצי כוס צ'ילי מתוק
שליש כוס סויה
5 שיני שום קצוצים

טמפורה:
כוס קמח
1 ביצה
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית אבקת אפייה
חצי כוס מים להוסיף לפי הצורך
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן

אופן הכנה:
מערבבים את חומרי הטמפרה. עד קבלת תערובת סמיכה מוסיפים את הפרגיות.
מטגנים בשמן עמוק מניחים במסננת.
עכשיו מכינים את הרוטב:
במחבת גדולה מטגנים בצל וגזר מספר דקות.
מוסיפים פלפל גמבה ממשיכים לטגן עוד שתי דקות מוסיפים את הרטבים והשום מבאים לרתיחה מוסיפים את שאר הירקות ואת הפרגיות. טועמים אולי צריך להוסיף עוד טעם.

בהצלחה 🌺🌺

מוקפץ פרגית בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק סויה ושום 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

264 מתכונים