Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

🎊🎉 "תרבחו ותסעדו"🎊🎉🎊🎉

🙂 סימן קטן בתגובות…ולא תחמיצו פוסטים שלי🎉

עם כל הכבוד למופלטה הקלאסית….שידרגתי מעט ויצא ..יאמי…(הכנתי לפני פסח)

המתכון קלאסי ביותר:
3 כוסות קמח
1/2 כפית שמרים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1 כוס מים ולהוסיף לפי הצורך

גבינה בולגרית לפי הצורך

ללוש את כל החומרים…עד לקבלת בצק רך וחלק,
לעצב כדור, לשמן בשמן, לכסות ולהתפיח -כ- 25 דקות…

לאחר ההתפחה לשמן את הידיים, לחלק כדורים ( בגודל ביצה בערך) .לכסות ….להניח למנוחה כ 10 דקות .

לשמן את השיש מעט…לקחת כדור לטבול בשמן, לפתוח לעלה של מופלטה..
לפזר גבינה בולגרית.
לחתוך פס כמו שפורסים עוגה (ראה תמונה) .
לגלגל משמאל לימין לקבלת "קונוס ,
להרים ולהניח את הצד הדק על השיש ולמעוך לקבלת כדור שטוח ,
לרדד .. לעלה דק
לטגן במחבת חמה..כשתי דקות מכל צד ,…
אין צורך בשמן.

להגיש בתוספת דבש או קונפיטורה.

בהצלחה!!🎊🎉

מופלטה במילוי גבינה בולגרית..ומתוק דבש
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

120 מתכונים