Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס שקדים טחונים מולבנים לאבקה ,3 ביצים לטרוף עם מזלג ,חצי כוס סוכר, גרידת לימון ,וכפית תמצית וניל לערבב. לסדר על תבנית 18 תבנית פאי נשלפת ..עלה משומן בחמאה מומסת ומעל קצת מהבלילה וכך הלאה עד שנגמר המילוי .לחתוך את הגודל הרצוי לא עד הסוף .180 מעלות עד להשחמה .
למרוח מעל ריבה שאוהבים ולפזר שקדים מולבנים או פיסטוק .שולי אורפלי תודה רבה ❤

מאפה פילו_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

963 מתכונים