Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קג קמח
1כפית שמרים יבשים
1ביצה
חצי כוס שמן
2כפות זעתר
כפית סוכר
כפית מלח
4כוסות מים חממים
וחצי כוס שמן זית

לוקחים קערה מנפים קמח שמים מלח סוכר מערבבים טוב מוספים שמרים מערבבים עושים גומה שמים ביצה מתחילים ללוש מוסיפים מים מוסיפים שמן ומערבבים עד שבצק יוצא קצת דביק לא מוסיפים קמח שמים קצת שמן ומערבבים טוב מכסים ומתפיחים .
כשבצק תפח עושים צורה שרוצים שמים בתבנית ומתפיחים עוד חצי שעה
מורחים שמן זית קצת מלח גס אטלנתי וזעתר ולתנור שחומם ל 220 מעלות ללא טורבו עד להזהבה ל 20 דק

לחמניות פוקצ'ות עם זעתר ושמן זית
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים