Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחמניות אווריריות שלא תפסיקו לאפות עם שוקולד. מיוחדות
מסר חשוב אל תשכחו לשתף לשתף חשוב לשתף
לחמניות שיקחו אתכן לאורך כל הדרך .
לרכיבים

5 כוסות קמח מנופה
20 גרם שמרים יבשים
1/2 כף משפר אפיה
2 כפות סוכר
2 ביצים גדולות
80 גרם חמאה
1.1/4 כוסות חלב שקדים/
חלב אורז בטעם ווניל/
חלב רגיל פושר
80 גרם חמאה מומסת נוספת
להכנה
מעבירים למיקסר את הרכיבים לשים לבצק רך מעט.
לשמן הבצק ולהתפיח להכפלת הנפח.
לקמח משטח עבודה וללוש מעט
לקחת גושים מהבצק ולמלא בנוטלה/ בקובית שוקולד
ולגלגל לכדורים. להניח על תבנית מרופדת. ולהעביר לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות אפיה 12 דקות כשהן מתחילות להזהיב להוציא אותן מהתנור ולמרוח בחמאה מומסת. ושוב להחזיר לתנור להמשך אפיה. עד שמזהיבות. להוציא ושוב להבריש בחמאה מומסת.
ולבסוף לכסה אותן

לחמניות אווריריות עם שוקולד… מיוחדות
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

58 מתכונים